Единственият на Балканите научен форум по артмениджмънт, маркетинг и  PR

...
Единственият на Балканите научен форум по артмениджмънт, маркетинг и  PR
Коментари Харесай

10-а международна арт конференция в АМТИИ

Единственият на Балканите теоретичен конгрес по артмениджмънт, маркетинг и  PR в изкуството ще бъде открит от ректора на АМТИИ проф. доктор Тони Шекерджиева-Новак на 25 ноември, петък, от 9.30 ч. в публика 13 на висшето учебно заведение.

Събитието се провежда от катедра „ Теория на изкуствата “ и тази година в него ще показват отчети посетители от Съединени американски щати, Израел, Франция, Германия и Румъния.

Българското присъединяване пазят откриватели от шест висши учебни заведения, измежду които НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “, ПУ „ Паисий Хилендарски “, УниБИТ, Нов български университет, НХА и домакините от АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев “-Пловдив.

Пленарните отчети са поверени на проф. доктор Емилия Константинова с създаването „ Модели в управлението на българските арторганизации “ и на проф. доктор Любомир Караджов със „ Стратегия за привличане на театрални публики “.

Темите на участниците обгръщат още организационни аспекти на театралното турне, образни технологии и проблеми на телевизионното произвеждане, NFT пазарите като различна среда за генеративно изкуство,  отношенията „ артмениджмънт и обучение “, „ изкуство и бизнес “ и мн. други

Модератори на двата панела с начало 10.00 и 13.00 ч. са проф. доктор Любомир Караджов и гл. ас. доктор София Русева.

Научната продукция, показана на високия интернационален конгрес, ще бъде рецензирана от анонимни рецензенти и издадена в алманах, регистриран в НАЦИД.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР